Vliegtuig

Dagelijkse vluchten

Zendingen die per luchtvracht vervoerd worden, moeten zo snel mogelijk op plaats van bestemming zijn. Door onze snelheid van handelen en efficiënte aanpak bent u bij Embassy Freight aan het juiste adres. Wij leveren maatwerk en gaan altijd op zoek naar een klantspecifieke oplossing.

Directe of indirecte vluchten

Wij bieden dagelijks rechtstreekse vluchten naar de grootste luchthavens in de wereld. Indien de urgentie hoog is, maar niet spoedeisend, kunnen wij voor deze bestemmingen ook indirecte vluchten voor u regelen. Uw zending is iets langer onderweg, maar meestal tegen lagere kosten. Indien gewenst leggen we u beide opties voor. Voor overige bestemmingen zijn er vluchten die een paar keer per week vertrekken.

Door to door service

De vlucht is geregeld, maar nu moeten de goederen nog van en naar de luchthaven. In onze offertes bieden wij standaard het transport binnen Nederland aan. Het voor- of natransport in andere landen kunnen wij ook verzorgen. Met meer dan 60 eigen kantoren en wereldwijd netwerk, zitten we er veelal met onze neus bovenop.

Aanvullende diensten

Als extra service verzorgen wij graag al uw douanedocumenten en certificaten.
Daarnaast raden wij u aan een verzekering voor uw transport af te sluiten.Uiteraard kunnen wij dit voor u regelen.

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact op via air@embassyfreight.nl

Uw contactpersoon

Handen

Sales department

T +31 (0)10 593 33 36

sales@embassyfreight.nl

Contactformulier NL