Ketel in Nelle kraan

Project cargo

Wij zijn wel wat gewend als het gaat om incourante goederen. Voor ons zijn zendingen zelden te lang, te breed, te hoog of te zwaar. Project cargo, ladingen met overhoogte en/of overbreedte, lashen we gegarandeerd zeewaardig in een open top container of op een flatrack. Denk hierbij aan lengten staal, grote kisten, machinerieën en diverse voertuigen. En andersom natuurlijk; uw goederen halen wij vakkundig en schadevrij van of uit elke container.

Maximale belading project cargo

Op onze eigen kade werken we met 2 havenkranen met hijscapaciteit tot 80 ton. Voordeel van zoveel hijscapaciteit is dat we de containers maximaal (tot 55 ton) kunnen beladen. Natuurlijk is ons hout, waarmee de zendingen afgeblokt worden, gefumigeerd en voldoet het aan de ISPM15 richtlijnen.

Verschillende verpakkingsmogelijkheden

Goederen die in een open top container of flatrack geladen zijn, dienen beschermd te worden. De verpakkingswijze is afhankelijk van het soort goederen, de wijze van transport en de eindbestemming. U ontvangt van ons van te voren een transparant advies met bijbehorende kosten.

Naast hout en dekzeilen, maken we ook veel gebruik van krimpfolie. Dit is wind- en waterdicht. In tegenstelling tot verpakken in een kist, nemen gewicht en afmeting nauwelijks toe. Dit kan in de transportkosten schelen.

Uw contactpersoon

Handen

Sales department

T +31 (0)10 593 33 36

sales@embassyfreight.nl