Truck vrachtwagen

Full truck loads (FTL) en groupage

Full truck loads

Een Full Truck Load is het transport voor een volle wagenlading. U heeft beschikking over de complete laadruimte van de vrachtwagen.

Dedicated truck

Een hele truck kan ook ingezet worden voor een kleine zending. De rit gaat sneller omdat de wagen geen tussenstops hoeft te maken voor andere lading maar direct naar de eindbestemming rijdt.
Bij een spoedzending kan een dergelijke dedicated truck worden ingezet.

Groupage

Naast complete trucks bieden wij ook groupagevervoer aan, ook wel LTL genoemd: Less than Truck Load. Dit is bestemd voor deelpartijen die met elkaar gecombineerd worden. Bij groupagevervoer betaalt u alleen voor de ruimte die uw goederen innemen in de vrachtwagen. De vrachtkosten worden berekend per gewicht of per cubage.
De door ons aangeboden groupagedienst legt zich vooral toe op vervoer van en naar de havens van Rotterdam en Antwerpen. Voor ons een overbekend gebied. Zendingen die we ‘s ochtends in de haven van Rotterdam laden, worden dezelfde dag gelost als de ontvanger zich binnen een straal van 100 kilometer bevindt. De rest van de Benelux wordt de volgende werkdag bediend.

Internationaal transport

Behalve transport in Nederland, bieden wij ook de mogelijkheid om uw goederen binnen Europa over de weg te vervoeren.
In de loop van de jaren hebben wij een uitgebreid netwerk opgebouwd waardoor we de Benelux binnen 24 uur kunnen bedienen en de rest van Europa binnen 48 tot 72 uur.
Dit geldt voor zowel groupage als complete trucks en voor ongevaarlijke en ADR goederen. Ook voor containervervoer binnen Europa hebben wij mogelijkheden.