Drik-Kuyt Foundation

M.S.V. ’71 Megaweek 2019

Drik-Kuyt Foundation

12 mrt 2019

Voor het tweede jaar op rij is Embassy Freight Rotterdam de hoofdsponsor van de jaarlijkse Megaweek bij voetbalvereniging M.S.V. ’71 in Maassluis.

Ook dit jaar zullen de Vrienden van M.S.V.’71 zich tezamen met Embassy Freight gaan inzetten voor de Dirk Kuyt Foundation. Deze Foundation zet zich in voor het faciliteren van gehandicaptensport. Vorig jaar is er 2200,- voor de Dirk Kuyt Foundation opgehaald in de Megaweek dankzij de inzet van de M.S.V. ’71 vrijwilligers en leden.

Wij vinden het belangrijk om ons te richten op maatschappelijk verantwoord ondernemen en hopen dan ook tijdens ons drie jarig samenwerkingsverband nog meer geld in te zamelen voor dit goede doel.

De Megaweek begint dit jaar op zaterdag 20 april met het feest ‘De Nacht van M.S.V. ’71’. Met Pasen en de dagen erna worden er verschillende activiteiten georganiseerd op en rond het sportveld. Op Koningsnacht 26 april wordt een Oranjeparty gehouden. De week wordt traditiegetrouw afgesloten met het vieren van Koningsdag met activiteiten voor jong en oud.

Hou onze LinkedIn pagina en onze website in de gaten voor meer nieuws over de Megaweek en de Dirk Kuyt Foundation!