Embassy Freight Services GDPR

AVG vanaf 25/05/2018

Per 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. In dit digitale tijdperk is de veiligheid van gegevens cruciaal, daarom hebben we onze processen bijgewerkt om ervoor te zorgen dat we aan de eisen van de AVG voldoen.

Al geruime tijd houden wij u per email op de hoogte van belangrijk logistiek nieuws.
Behalve regelmatige updates met betrekking tot tarieven en toeslagen, stuurt Embassy Freight Rotterdam u de maandelijkse nieuwsbrief met onder andere nieuws over de Rotterdamse haven en douanezaken.

U kunt zich op elk gewenst moment afmelden als u geen informatie meer wenst te ontvangen.
Uiteraard delen wij uw gegevens nooit met derden.

Als u meer informatie wenst over de AVG, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via communications@embassyfreight.nl of lees ons privacy statement.


Wilt u in de toekomst bedrijfsgerelateerde informatie van Embassy Freight Rotterdam blijven ontvangen?
Dan verzoeken wij u om uw gegevens te bevestigen.

GDPR EFNL -Nederlands

Per 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Wilt u in de toekomst bedrijfsgerelateerde informatie van ons blijven ontvangen? Dan verzoeken wij u om uw naam en e-mail in te vullen en te klikken op Ja, ik ga akkoord. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden als u geen informatie meer wenst te ontvangen. Uiteraard delen wij uw gegevens nooit met derden.