Seafreight and airfreight

Missie

Missie

Embassy Freight Rotterdam BV (Embassy) is een expediteur, ofwel een bemiddelaar in transport. Wij dragen zorg voor het vervoer van goederen in opdracht van onze klanten in binnen- en buitenland.

Embassy neemt de logistieke handelingen volledig uit handen om ervoor te zorgen dat onze klant er geen omkijken meer naar heeft.

De transporten vinden plaats door de inschakeling van betrouwbare logistieke partners welke met de grootste zorg gekozen worden en welke dezelfde hoogwaardige service hanteren als Embassy. Hierbij valt onder andere te denken aan goede informatievoorziening.

De medewerkers van Embassy kennen de klanten door en door en weten exact hun behoeftes wat ze in staat stelt om proactief bij te dragen aan de juiste logistieke oplossing voor de klant tegen een eerlijke prijs.

Visie

Een logistiekkundig- en erkend dienstverlener waar klanten op kunnen vertrouwen. We zijn van waarde voor onze klant vanwege onze kennis en ervaring, onze persoonlijke benadering, maar ook zeker vanwege een constant streven naar innovatie.

Door duidelijkheid te scheppen en vertrouwen te geven, vervullen we de wensen en de behoeften van de klant op alle logistieke gebieden. De samenwerking is open, eerlijk en gericht op de lange termijn. Deze facetten maakt Embassy tot de eerste keus als logistiek partner voor nu en voor de toekomst.