container terminal

Organisatie

Wij zijn Embassy Freight Rotterdam; jouw digitale expediteur met een open, eerlijke en informele cultuur waar persoonlijk contact en neutraliteit voorop staat. Ons hoofddoel is jouw vracht correct en tijdig op de plaats van bestemming af te leveren.

ALTIJD EEN STAP VOORUIT
Wij volgen de ontwikkelingen op het gebied van digitalisatie op de voet en springen hier proactief op in. We kunnen je voorzien van verschillende rapportages op maat & in onze customer portal volg je jouw zendingen real-time.

WIJ WETEN DE WEG
Wij weten letterlijk en figuurlijk overal de weg. Ons wereldwijde netwerk en onze uitgebreide kennis van de markt stellen ons in staat je transport zo snel en efficiënt mogelijk te organiseren.

VRAAG HET ONS
Op logistiek gebied zijn wij altijd op de hoogte van de laatste regels- en wetgeving. Wij delen onze kennis graag met onze relaties, zodat wij je continu kunnen bijstaan met advies. Ask Embassy!

SAMEN STAAN WE STERKER
Persoonlijk contact met onze relaties is key. Wanneer je elkaar goed kent en elkaar vertrouwd kun je beter, sneller en prettiger samenwerken. Wij denken graag actief en out of the box met je mee, zodat problemen tijdig kunnen worden voorkomen.